Skoda Elroq

Škoda Elroq

Upplev framtiden med Škoda Elroq – eldrift utan gränser!

Pris från: 424 900:-

Helt nya Škoda Elroq

Nya Skoda Elroq

Välkommen till familjen – Elroq

Škoda Elroq är en kompakt SUV där man plockat ut de bästa egenskaperna från Enyaq och Karoq och låtit dem förenas i en ny modell – Škoda Elroq. Elroq kommer med det fräscha nya Modern Solid-designspråket. Den är funktionell, minimal och ren, samtidigt som den behåller de distinkta designegenskaperna som är Škodas kännetecken. Som ett resultat utstrålar Elroq tillförlitlighet och robusthet.

Med den senaste avancerade batteriteknologier inom eldrivna fordon tar sig Elroq upp till 570 km på en laddning. Självklart har Škoda Elroq även stöd för snabbladdning, allt för att göra resorna smidiga och enkla både stadskörning och längre resor.

Genom Elroq fortsätter Škoda sin strategi att göra elbilar tillgängliga för en bredare publik, samtidigt som de strävar efter att minska sin miljöpåverkan och uppfylla de strängare utsläppskraven i Europa och globalt.

Adaptiv farthållare
Backkamera
Dragkrok elektrisk utfällbar med adapter
Filhållningsassistent och köassistent (Travel Assist)
Front Assist – automatisk nödbroms för fördon,
Kessy Entry – nyckelfritt start- och låssystem med larm
Navigationssystem standard med media- och internetpake
Parkeringssensorer fram och bak
Interiört Skoda Elroq

Elroq Interiör

Den rena, rymliga kupén är fullmatad av de senaste funktionerna och kommer höja din körupplevelse. Förutom modern teknik och många designval (som innehåller ett stort antal hållbara material) kan du njut av lyxen med massagestolar, 3-zons luftkonditionering och andra funktioner designade med din komfort i åtanke.

Skoda Elroq baksäte

Säkerhet du kan lita på

När det gäller säkerheten i bilarna lämnar Škoda ingenting åt slumpen. Många hjälpsystem håller koll på din säkerhet under alla dina resor. Till exempel är det upp till nio krockkuddar (sju som standard) i kupén och andra säkerhetsfunktioner finns för att skydda dig i en oundviklig olycka.

Bagageutrymme

Bagageutrymme

I typisk Škoda-stil erbjuder Elroqs bagageutrymme praktiska funktioner. Föremål kan säkras i bagageutrymmet med hjälp av lastfästen. Skjut bara dina lådor eller shoppingkassar, till exempel, mellan fästena så glider de inte längre runt. Du kan aldrig ha för mycket lagringsutrymme, därför har Elroq två förvaringsfack på sidorna av bagageutrymmet för att göra dina dagliga resor och transporten av all din packning ännu bekvämare.

Det generöst tilltagna bagageutrymmet på 470 liter rymmer enkelt allt du vill ha med dig på dina resor. Fäller du ner hela bakre raden av ryggstöd får du ett bagageutrymme på hela 1 580 liter.

Håll dig uppdaterad om när Škoda Elroq finns för provkörning i våra Bilhallar

Nyfiken på Škoda Elroq? Välkommen in till oss i Haninge eller Nacka

Thomas Wallström

Märkeschef Škoda
08-515 155 66
08-515 155 66

Marie Tham

Säljare Škoda
08-515 155 13
08-515 155 13

Peter Öhman

Säljare Škoda
08-556 181 81
08-556 181 81

Ilker Kinali

Säljare Škoda
08-515 155 07
08-515 155 07

Dennis Svedenius

Säljare Škoda
08-55618182
08-55618182